Priser

Hur mycket kostar bilderna?

Bildpriserna baseras på storleken på bilden du köper,
vilket innebär att du bara behöver betala för den storlek du behöver.

Alla bilder är royaltyfria, vilket innebär att du betalar en gång, och kan sedan använda bilderna helt gratis. Använd bilden helt gratis för all användning. Tillåtet att manipulera köpt bild. Om du arbetar med dina egna kunder köper du bilderna till slutkunden.

Att köpa en bild är enkelt.
När du har hittat en bild du gillar klickar du på knappen "Köp Bildlicens" som visas till vänster om varje foto. Detta låter dig välja storleken på bilden du behöver och se priset. Klicka bara på knappen "Lägg till i varukorgen" till höger om den valda storleken.

Du kan sedan fortsätta handla eller gå till kassan, där du kan betala med antingen ditt kreditkort eller PayPal. När betalningen har behandlats får du automatiskt en länk för att ladda ner alla dina bilder.

Hur laddar jag ner lågupplösta bilder?
Om du vill ladda ner lågupplöst bild för att testa i dina projekt, hitta helt enkelt din valda bild och klicka sedan på knappen "Lågupplöst" under bilden. Genom att öppna ett konto kan du också spara dina ljusbord.

Är det något mer jag behöver veta?
Alla bilder är prissatta på basis av att de används inom din organisation (eller licensierade på uppdrag av din kund), och inte säljs vidare eller ges bort. Bilderna får inte användas kommersiellt inom området väggdekoration eller fotokonst. Bilderna får inte användas i sammanhang som är olagliga, pornografiska, vilseledande, obscena eller på något sätt kränkande. Bilderna får inte användas till ändamål som konkurrerar med Oldstockphotos.com.

Ditt kreditkortsutdrag visar köpet som "Roslagsnet".

25% moms tillkommer vid köp.

Läs mer: Köpvillkor